Mana maicii domnului 1-1.5 m

25.00 lei fara TVA

Mana maicii domnului 1-1.5 m direct din pepiniera noastra. Trimiteti comenzile telefonic la 0724 746 148 sau completand formularul de comanda de pe aceasta pagina.

Descriere

Descriere

Mâna Maicii Domnului, ne încântă simțurile cu parfumul florilor sale de la începutul primăverii până vara târziu. Acestea înfloresc albe, devenind apoi galbene, urmate fiind de fructele negre, otrăvitoare. Cunoscută ca plantă ornamentală, caprifoiului i-au fost atribuie proprietăți vindecătoare foarte puternice, comune mai degrabă cu cele ale florilor sălbatice.

Chinezii au fost primii care au descoperit proprietățile curative ale caprifoiului, atribuindu-i efecte antibiotice pentru răceli, gripe și febră. Totodată, aceștia tratau durerile de gât, conjunctivita, inflamațiile pielii și ale tractului urinar cu ajutorul acestei plante.

Încă din timpuri străvechi, Mâna Maicii Domnului este consumată în scop curativ, în beneficiul sănătății, însă, planta este recunoscută și pentru utilizările sale magice, fiind folosită pentru vindecare, iubire, dragoste, creativitate, vise profetice, protecție, divinație și clarviziune. Pentru a spori puterile psihice, este necesar să zdrobiți ușor câteva flori și apoi să vă frecați cu acestea pe frunte.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

Azteka Gardens

EAN

8031

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mana maicii domnului 1-1.5 m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.