Ienupar tarator argintiu 80-100 cm

40.00 lei fara TVA

Ienupar tarator argintiu 80-100 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Ienupar tarator argintiu 80-100 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Categorii: ,
Descriere

Descriere

Ienupar tarator argintiu 80-100 cm

Este un ienupar tarator cu ramuri neregulate, intens colorat in albastru argintiu ce ramane vesnic verde.

Pepiniera Ienupar tarator argintiu 80-100 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ienupărul tarator argintiu (Juniperus horizontalis ‘Wiltonii’) este o varietate de ienupăr cu o creștere joasă și răspândită. Frunzele sale sunt mici, aciculare și de culoare argintie sau albastră, oferind o textură frumoasă și o nuanță vibrantă peisajului. Acest ienupăr este folosit frecvent ca plantă de acoperire pentru sol și poate adăuga un contrast frumos în grădină.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați ienupărul tarator argintiu într-un loc cu expunere la plin soare. Cu cât primește mai multă lumină, cu atât va menține o culoare mai intensă a frunzelor.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și nisipos. Acest ienupăr tolerează o gamă variată de soluri, dar drenajul bun este esențial pentru a preveni excesul de umiditate.
  3. Plantare: Plantați ienupărul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că ghiveciul are suficient spațiu pentru dezvoltarea rădăcinilor.
  4. Udare: Udarea moderată este importantă în primul an după plantare pentru a ajuta rădăcinile să se stabilească. După ce este bine înrădăcinat, ienupărul tarator argintiu poate rezista la perioade scurte de secetă.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative în primăvară. În general, ienupărul nu necesită cantități mari de îngrășământ.
  6. Tăiere: Ienupărul tarator argintiu nu necesită tăieri majore, dar puteți îndepărta ramurile uscate sau în exces pentru a menține forma și densitatea.
  7. Rezistență: Acest ienupăr este de obicei rezistent la boli și dăunători. Totuși, monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În zone cu ierni reci, ienupărul poate avea nevoie de protecție împotriva vânturilor reci și a temperaturilor extreme. Mulcirea rădăcinilor înainte de venirea iernii poate ajuta la protejarea lor.

Ienupărul tarator argintiu adaugă o notă de culoare și textură în grădină, fiind o alegere populară pentru solurile de acoperire. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de aspectul său atractiv și să adăugați un element deosebit în peisajul dvs.

/ 5.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

Azteka Gardens

EAN

3288

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ienupar tarator argintiu 80-100 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.