Ienupar Skyrocket 100-110 cm

50.00 lei

Ienupar Skyrocket 100-110 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Ienupar Skyrocket 100-110 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Categorii: ,
Descriere

Descriere

Ienupar Skyrocket 100-110 cm

Pepiniera Ienupar Skyrocket 100-110 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ienupărul Skyrocket este o varietate populară de ienupăr cunoscut pentru forma sa conică și verticală. Are un aspect elegant și distinct, fiind apreciat pentru frunzele sale în formă de ace și pentru creșterea sa verticală, care îl face potrivit pentru a fi utilizat ca punct focal în designul peisagistic sau pentru a crea structuri verticale în grădină.

Sfaturi utile:

  1. Locație și lumină: Ienupărul Skyrocket preferă expunerea la soare plin. Cu cât primește mai mult soare, cu atât va crește mai sănătos și mai compact. Lumină adecvată va ajuta și la menținerea culorii vibrante a frunzelor.
  2. Sol și drenaj: Solul bine drenat este important pentru sănătatea ienupărului Skyrocket. Acesta tolerează o varietate de tipuri de sol, inclusiv solurile sărace.
  3. Udare moderată: După ce ienupărul este stabil în sol, este în general rezistent la secetă. Udarea moderată este suficientă. Evitați udarea excesivă pentru a preveni problemele de sănătate ale rădăcinilor.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți ienupărul Skyrocket în primăvară cu un îngrășământ echilibrat. Aceasta va susține creșterea sănătoasă a plantei și intensitatea culorii frunzelor.
  5. Tăieri de întreținere: Datorită formei sale conice, ienupărul Skyrocket necesită tăieri minime de întreținere. Totuși, puteți tăia vârfurile sau ramurile mai lungi pentru a menține forma și dimensiunea dorită.
  6. Utilizare în designul peisagistic: Ienupărul Skyrocket este ideal pentru a crea puncte focale verticale în grădină sau pentru a defini marginea unei alei. Poate fi, de asemenea, plantat în grupuri pentru a crea structuri interesante.
  7. Rezistență la dăunători: În general, ienupărul Skyrocket este rezistent la dăunători și boli. Monitorizați planta pentru orice semne de infestații și luați măsuri corespunzătoare dacă este necesar.
  8. Protecție iarnă: În zonele cu ierni reci, protejați rădăcinile ienupărului cu un strat de mulci pentru a preveni fluctuațiile de temperatură.

Ienupărul Skyrocket adaugă un element vertical și elegant în peisajul dvs. Cu îngrijire adecvată, acesta va oferi o notă de sofisticare și structură în grădină.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

Azteka Gardens

EAN

4416

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ienupar Skyrocket 100-110 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.