Back

Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m

Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

SKU: 11242 Categorie:

Formular de Comanda


  Descriere

  Descriere

  Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m

  Iarba decorativă Miscanthus este considerată una dintre cele mai apropiate rude de trestie de zahăr. Aceasta aparține familiei Myatlikovs, care este populară în regiunile tropicale din Asia. Există aproximativ 40 de varietăți ale acestei plante.

  Astăzi se crede că Miscanthus este cel mai potrivit pentru designul peisajului, care este folosit în decorarea diferitelor iazuri, peluze și alte compoziții florale.

  Iarbă decorativă Miscanthus este populară în designul peisajelor. În prezent, nu există soiuri de plante în lume care să poată concura cu ele în frumos, formă și cel mai important – diversitatea speciilor.

  Iarbă decorativă Miscanthus se poate adapta în orice loc în care va fi plantat și, în același timp, un alt tip de plante ornamentale nu se poate rădăcina în acel teritoriu.

  În zona umedă, această plantă se simte bine, deci este adesea folosită în procesul de decorare a iazurilor mici. Mai mult decât atât, ei fac o treabă excelentă cu uscarea în aer, absorb umiditatea și se evaporă.

  Tufișurile mari cu fanii inflorescențelor (prezentate în fotografia de mai sus) sunt capabili să reînvie orice compoziție de pietre și să sublinieze în mod eficient frumusețea arbuștilor târâtori. Ele sunt capabile să completeze fundalul creat și pot fi centrul întregii compoziții.

  Pepiniera Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Brand

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Iarba decorativă Miscanthus 1m-1,5m”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *